WEICON Belt Dressing sprej za remenje pak=400 ml

97.23 kn

  • prozirni premaz na bazi sintetskih elastomera
  • pogodan je za teške uvjete pogonskog remenja, kaošto su klinasto remenje

 

 01 3094 275
 099 732 6117
 info@weicon.hr
Količina

Sprej za klinasti remen prikladan za visokoopterećeno pogonsko remenje

WEICON sprej za klinasti remen prozirna je prevlaka za remen na bazi sintetičkih elastomera za najrazličitije snažno opterećeno pogonsko remenje.

Produljuje vijek trajanja, a posebno vijek trajanja strojeva i postrojenja, sprečava proklizavanje remena, prenosi punu pogonsku snagu, uklanja i sprečava cviljenje, prodire duboko u pore tako da povećava učinkovitost vučne sile, djeluje tako da povećava trenje i poboljšava prianjanje, sprečava statičko punjenje, osigurava glatkoću i štiti od starenja.

Sprej za klinasti remen za sve vrste remenja i traka od uobičajenih materijala kao što su na primjer tkanina, koža, guma ili PVC.

Može se upotrebljavati za klinasto remenje, člankasto klinasto remenje, pogonsko remenje, plosnato remenje, okruglo remenje, zupčasto remenje, transmisijsko remenje, rebrasto remenje ili transportne trake.

WEICON sprej za klinasti remen prikladan je osobito za sve vrste pogonskog remenja u strojevima, agregatima, kompresorima, pumpama, generatorima, transportnim postrojenjima, mlinovima, stupnim bušilicama i rashladnim uređajima.

Može se upotrebljavati u tijekom rada ako se poštuju dotične sigurnosne odredbe.

Kolicina